Σύνδεσμοι για Μασίφ Ξύλο

Θέλετε να κατασκευάσετε εύκολα και γρήγορα συμπαγή ξύλινα σώματα;Φτιάχνετε κατασκευές με ορθογωνισμένη ξυλεία διαφόρων διαστάσεων; Θέλετε οι κατασκευές σας να είναι σταθερές, αθέατες και ταυτόχρονα συναρμολογούμενες; Τότε οι σύνδεσμοι για μασίφ ξύλο ΚΝΑΡΡ® είναι αυτό που χρειάζεστε!

Όλοι οι συνδετήρες της ΚΝΑΡΡ®, πέρα από την απόλυτη σταθερότητά τους είναι αόρατοΙ δίνοντας στις κατασκευές σας την όψη και την φρεσκάδα του χειροποίητου. Τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα η δε ένωση μπορεί να μονταριστεί και να ξεμονταριστεί όσο συχνά θέλετε χωρίς εργαλεία και χωρίς να χάνει την σταθερότητά της.Πρόκειται για χωνευτούς συνδέσμους από ατσάλι για απλή συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση. Συνδέστε και συναρμολογήστε γρήγορα απλά και με απόλυτη σταθερότητα κρεβάτια, έπιπλα, κιόσκια, έπιπλα κήπου και βεράντας. Για όλες τις διαιρούμενες και μη κατασκευές και με δυνατότητα σύσφιξης.

Σύστημα DUO

Το στιβαρό δίδυμο για μασίφ ξύλο και MDF – νοβοπάν πάνω από 25 mm
Το DUO είναι ένας σταθερός, στιβαρός κουμπωτός σύνδεσμος για τη σύνδεση των ξύλινων μασίφ τεμαχίων στην κατασκευή επίπλων, σκαλών και στην εσωτερική δόμηση. Με το σύστημα DUO τα προς σύνδεση τεμάχια μπορούν απλά να κουμπωθούν και δέχονται αμέσως επιβάρυνση.

– Αυτοτεντώμενος
– Έχει ελεγχθεί για επιβαρύνσεις
– Αθέατος – δεν δημιουργούνται εγκοπές
– Σταθερή κουμπωτή σύνδεση
– Ταχεία συναρμολόγηση

Σύστημα Acro/Basis

Το ACRO χρησιμοποιείται σε όλα τα είδη των προπαρασκευασμένων κατασκευών με μασίφ ξύλο και εγγυάται μία ταχεία και απλή συναρμολόγηση. Μέσω του υψηλού βαθμού προπαρασκευής ολοκληρωμένων κατασκευαστικών ομάδων και την απλή κουμπωτή σύνδεση, δεν απαιτούνται χρονοβόρες εργασίες συναρμολόγησης στο εργοτάξιο.

– Υψηλός βαθμός προπαρασκευής
– Έχει ελεγχθεί για επιβαρύνσεις
– Αθέατος
– Άνετες ομάδες δόμησης
– Σταθερή κουμπωτή σύνδεση
– Καθαρές λύσεις σύνδεσης
– Εφικτή η σύνδεση ξύλου με μπετόν ή μέταλλο με τη βάση Basis

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.